Batec Mobility

Zgodovina podjetja Batec Mobility iz Barcelone se začne leta 1997, ko je bil kasnejši ustanovitelj Bateca Pau Bach udeležen v prometni nesreči in postal tetraplegik. Ker takratni pripomočki na trgu niso zadovoljili njegovih pričakovanj in potreb po mobilnosti je sam začel razvijati dodatni električni vlečni pogon in tako leta 2006 ustanovil podjetje Batec Mobility.

Poslanstvo podjetje Batec Mobility je korenito izboljšati mobilnost invalidov. Verjamejo, da učinkovito izboljšanje mobilnosti oseb na vozičku neposredno in pozitivno vpliva na njihovo kakovost življenja zato načrtujejo , izdelujejo in prodajajo inovativne, privlačne in visokokakovostne izdelke, ki pozitivno vplivajo na življenjski slog vsakega uporabnika.

Njihov slogan: Lahko se navadiš na invalidski voziček. A ne temu, da bi se odrekli življenju.

Batec Mobility je družbeno usmerjeno podjetje, ki so ga ustanovili invalidi, da bi s pozitivnim družbenim vplivom zaznamovali prav ta del družbe. Batec Mobility ustvarja tudi delovna mesta za invalide. Nazadnje tesno sodelujejo z raznimi institucijami in spodbujajo aktiven življenjski slog invalidov.

Partnerji

  • Batec

Sodelujemo z

zzzs
univerzitetni rehabilitacijski center soča
zzzs_pogodbeni_dobavitelj